Monday, November 30, 2009

My Addiction

Baru je b'jinak-jinak dlm dunia kpop ni,dlm setahun lebih je. And org yg b'tanggungjawab adalah pasta. Asyik t'dengar lagu No one like me by SUJU T je bila gi bilik dia. so, bermula la perjalanan kpop fan ni. It started with becoming the E.L.F. Me and Pasta share our love to SUJU and become very close. Thanks to the friendship role shown by SUJU.



My 2nd biggest addiction would be FT Island. tapi kenal melalui suju gak sebab t'nampak MV time tengok starking suju. So, i've become Primadonna. FTI ni not so good with reality shows. Boring skit la if tgk. But, aku sangat suka melampau kat muzik dorng. After love, Bad woman, I hope, Dont love me and too many to be listed. Their rock ballad style suits me the best.














Then,t'cross over 2pm masa tengok star's dance battle Suju. My 1st impression, Oh wow..group ni has great dance. following their reality shows make me like them more. They reminded me of SUJU's early day. and that's how i become HOTTEST. my fave would be Wooyoung n Jay ( 2pm Leadja 4eva)

















My latest addiction is from the same label as FTI. t'cross over band ni sebab tengok drama U R beautiful. Disebabkan aku t'jatuh chenta kat 2nd hero dlm drama ni;Kang Shinwoo..maka carigali la profil dia. sebab tu la tau pasal band dia, C.N Blue. Band ni bawak genre indie yg aku tak suka sblom ni. tapi muzik dorg b'jaya attract aku. Now, dh release 2nd album tajuk Voice. Anyway, album 1st dorg Now or Never tetap da best bagi aku.
















banyak je group lain cam Mblaq,Beast, SHinee,Ukiss,SS501 n Big Bang yg aku layan gak tapi these four yg hardcore la.


Apart from kpop ni.. ada 1 band jepon yg aku suka sangat, UVERworld. Band ni banyak nyanyi anime OST cam Bleach,Gundam and Blood +. Kalau pandang rupa band ni mmg kalah la. tak la handsome cam group2 korea tapi suara vocalis dia; Takuya mmg best.