Friday, March 12, 2010

tekanan perasaan T_T

Nak marah..bukannya dia paham pun. adoi..letih dok melayan prangai dia. Dahla tengah sibuk dengan assignment, ngan FYP lagi.. Dah lama sabaq sbb tak la meragam terok sangat. Tapi semenjak dua menjak ni rasa cam nak meletup dah..huhu..

Sebelom ni stakat slow tahap max tu biasala..TAPI..now asyik kluar virtual memory low, the paging is too small to complete the action. Apakah?? Pastu bila scan asyik kluar virus Packed. AutoIt. ni species apa pulak.. Aku rasa cam dah nazak je dia ni. Nak bawak pi kedai pun dah segan, dgn gigi dah rongak..keyboard tak function..bateri kadang2 tak nyala. Kabel takleh ubah skit, mulala aku kena buat akrobatik nak detectkan dia balik..woah, tension. Sebab tu aku malas nak ubah dia dari port dia tu..kalau tak mau dok nanges nak bagi dia idop balik.

Paling baru, ntah apa problemnya..asyik dok tendang internet aku. Ni yang tetiba aku rasa nak jadi pakar IT. Pueh ati aku..

Apa sakit kamu? Tolongla bersopan dengan aku..Nasib nak balik. Memang nak kena hantar masuk bengkel ni.