Thursday, September 30, 2010

saya pulang!!!!!!!!!!!!

aiceh..lama plak aku tak mem'blog'kan diri. Aduhai..keja banyak.
balik keja je 'pengsan'. Y~ong pon aku sempat jeling2 skit je..huhu..kesian Y~ong.
Bila audit bakal tiba je..Mula la mind and body aku terpisah..huhu..Gila beb..banyak betul. Sapa la gi cipta standard2 benda alah ni semua. Penat aku nak bagi setel.. Sampai aku nyaris langgar divider jln sbb ter'blink' mata jap time driving..Ngantuk punya pasal. Huh,Syukur. panjang lg umo aku ni.

Dah juling bijik mata nengok segala macam form..mengadap kerenah anak buah yg pelbagai lak. Mcm2 sangat nak habaq. Tambah plak workers pakistan yg baru masuk..Manja..3 juta kali xplain pon tak dengaq cakap. Bila tanya paham ka dak, sengih..Cakap omputih tak paham, cakap mlayu lagi la tak paham. last2, aku malas nak cakap apa2..haha.. Bagitau elok2,buat bodo. Bila tertinggi sora skit terus kata berlagak..Bukan aku yg kena la. Department aku baik2, dengar kata semua. buat keja pun baguih. skali skala je la komplen. "miss, tangan luka ni","Miss, saya demam la", Miss, ini tak boleh jalan la" Kalo depa mai time lapang takpa, tapi kalo time aku busy dok merengek macam2..memang terhangin la jugak skit..huhu..

Minggu ni aku banyak balik lewat skit. sampai umah je dah gelap. Keja xtra time skit nak cover cuti seminggu aku nanti. Yahoo!!!!!! cuti nak gi konvo. Rindu nak jumpa zamiy-chan dah...huhu..banyak nak story neh..hehe..matte kudasai