Saturday, May 14, 2011

Layan -layan lagu

What i'm listening to now...

1) As i lived @Saldaga by SG Wannabe.
Old song but i just discovered recently while watching Yu Huiyeol's sketchbook on KBSW. Tak selalu dengar lagu2 SG Wannabe ni..bcoz ballad not really my type la. Soothing tapi boleh lena..hehehe..Rasanya lagu depa yang penah dengar pun La la la dengan I Love You. Tapi, now totally hook to this song yang juga OST tuk drama Sad Love Story. Ok, thumbs up to Kim Jinho, main vocal tuk SG Wannabe ni. He puts 100% emotion into the song..Sad song could be sadder because of him...wanna cry listening to him..T_T
Go here to listen.

2)Time to walk through memories by Nell.
honestly, aku tak kenal pun sapa Nell ni...and memang tak penah tau pun. Lagu ni pun memang dah lama. Tapi sebab tertengok 1 program masa Infinite baru debut...Infinite's leader Sunggyu ada nyanyi lagu ni..and aku macam"OH WOW"...dahla aku memang suka suara Sunggyu tu..huhu..Sad and very sooth song...mendayu-dayu je kat telinga ni. Visit here for song.

3)Soohyun's cover on Lee Seunggi's 'Please'
Lagu asal oleh Lee Seunggi. Tapi aku dah tercross versi yang dicover oleh Soohyun drpd U-Kiss. Oh My...tak dinafikan Seunggi nyanyi memang sedap tapi aku lagi suka husky voice soohyun. Ok, before ni memang dah approve yang suara Soohyun ni sedap tapi takla sampai aku suka macam suara YongHwa..Tapi..lepas album Bran new Kiss..utk lagu 0303 and Words that hurt me , I'm falling in love for Soohyun's voice..gemersik..cewah..

Original version by Lee Seunggi: Please@Jebal

Yang ni cover version by Soohyun... ^wink,wink^


video

4) Lonely by 2NE1
I'm not really into YG's Family..tapi some could be worth to anticipate...i love Taeyang's and Park Bom's...They haven't disappoint me yet so far. This one is 2NE1 new song, just released few days ago. Great song with harmonious melody and voice. Layanzz.........HERE


Also listening to very old song..OST from movie A Better Tomorrow..tajuk lagu apa pun aku tatau..huhu..tapi tersuka sebab tengok Jaesuk..haha..
Hmm..penyanyi lagu ni pun dah mati..Leslie Cheung...


And OST for Bleach Movie 4:Jigoku Hen@Hell's Chapter... Save the One ,save the All by T.M. Revolution. Ok, ni baru betul genre aku..hehe..

Leaving and a migration

Erk..almost 2 weeks i went away after completing 30 April..huhu..missing my own writing..hahaha..apakah??

Yesterday,
Dah menamatkan khidmat kat previous company. 10 months being there has taught me so much...strengthen me physically and emotionally. It's so sad leaving my colleagues and 'anak2 buah' under my department. Thank you for all your hard works and helps.



Even though tak sempat completekan final task bos...(ye la, lg 2 ari aku nak resign dia baru bagi task. Lupa bila aku last kat sana kot..maklumla notis dah sebulan lepas punya.)
Tapi takpa..aku buat gak..dah berjaya cuma still kena ada sikit improvement. So, aku dah prepare base..and kawan2 yang tinggal la tolong finishkan..Sorry ye bos sebab tak dapat bersama-sama fulfill requirement customer dari Thailand tu.

Today and few more days later....resting for a while before entering new working environment. Ok, butterflies in my stomach...excited + nervous. It feels like my first day of working like before..of course la...memang first day pun, kat tempat baru. Hoping i could learn more at this new place. :D